Vårefeeling, nya jeans och mina bästa modetips

otherstoriesjeansochskor

Jag fick vårfeeling häromdagen och kom hem med ett par öppna skor och ankelkorta jeans trots snön låg på hög. Men annat är det nu vill jag lova. Tio plus grader och sol. Lyssnar på Veronica Maggio, min mest somriga musik. Har så himla fina minnen med vänner i högsta hugg till den här musiken. Snart ska jag äta lunch med Lina! Ändå ganska härlig dag. På tal om. Lina alltså! Min stora inspiration till vad jag har på fötterna. Om någon så har hon verkligen fått mig att fatta vad man har på fötterna kan lyfta en hel outfit. En hel dag faktiskt.  Så jag vågade mig på dessa. Fint att ha människor i sitt liv som får en att våga både det ena och det andra.

otherstoriesjeansochskor

Typ så. Jag älskar meddelanden som är fylla med länkbyten till olika saker man inspirerats av eller tror någon skulle gilla. Hejarop från kompisar och olika konstellationer på Instagram, små gruppkonversationer med ”tror ni skulle gilla detta”, ”kolla vad fint”, ”tänkte på dig”. Små kärleksfulla samtal längs med dagarna som verkligen förgyller mig vardag.

otherstoriesjeansochskor

Jeansen. En helt ny modell jag börjat gilla och en ny tvätt jag aldrig haft innan. Med Helle (min svägerska) i ryggen. Som också är en person som får mig att våga och leva ut. Det är mina bästa modetips. Hitta personer som tycker det är lika roligt och viktigt som du. Inspireras och plocka godbitarna till din egen stil. Ha kul. Och ge varandra komplimanger.

6 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *