Midis i Family Living och påtaglig julhets

Midis i Family Living

Hej med jul-andan-i-halsen. Jag har flytt julhandeln och dess folksamlingar som pesten. Men det får jag betala för nu då jag har ALLA mina julklappar kvar. Perfekt. Hur som. Tog en självklar paus när den här landade på min dörrmatta.

Midis i Family Living

Reportaget jag pratade om! Det gick undan, pang bomb, tryckt. Eller nästan i alla fall, snabbt för att vara gammelmedia, hehe. En trevlig överraskning i alla fall. Alltid lite läskigt att vara med i reportage efter blivit några erfarenheter rikare med åren. Ofta har jag känt mig feltolkad i antingen text eller bild. Ibland har texten varit konstigt och ibland har man inte respekterad mitt bildspråk det minsta, vilket är en risk när man låter någon annan ta bilden. Och är så ny att man glömmer kräva att läsa texten först. Man lever och lär.

Midis i Family Living

Men tummen upp till detta. Ett väldigt fint reportage och fin text men framför allt hade jag så himla roligt den här dagen. Inte minst för att jag fick tidningen samtidigt som jag kom hem från fikan med stylisten aka Sanna (som också driver (Lovelyprints) jag träffade den dagen. Så fint när man träffar vänner i jobbet. Såklart en puss och kram till fotografen Isabell också som var så bra (!) att jobba med. Inte alltid en självklarhet att man ha turen att två klockrena människor levereras till en.

14 comments

    1. Emilia!! Tack!! Amen alltså VAR KOMMER ALLA MÄNNISKOR IFRÅN!??!!!! Så sjukt, blir faktiskt lite sjösjuk av det hela. Bra. Då börjar vi i augusti.It’s a plan!

  1. Så roligt att läsa reportaget från ert fina hem. Blir både inspirerad och glad av all färg. Tidningen kom lägligt idag, då jag är hemma och vabbar genomförkyld treåring. God Jul, kram!

    1. Åh, du har sett det!! Va kul!! Och tack. Blir jätteglad att höra det, det är mitt stora syfte. Att kunna inspirera. Fint! Kram och God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *