Fredag, post-event och fula kläder

marimekkobyxor

Fredag! Och egentligen allt för trött för att skriva, så det blir en snabbis. Men dom ska man inte heller underskatta. Rev av ett 12-timmars pass igår när jag och Electa höll i ett litet men härligt blogg- och Instagramevent i Helsingborg. Fantastiskt kul men blev lite maffigt. Inte minst när Algot satt som en trasdocka vid ytterdörren i morse och grät ”mamma inte gå”. Den känslan. Tacksam att 12-timmars dagar inte tillhör min vardag. Både för min och Algots skull.

marimekkobyxor

Hur som! Inväntar bilder från kvällen så ni får hålla till goda med detta. Jag kommer ju från Helsingborg från början och blev smärtsamt medveten om varför jag flyttade när någon ropade ”kolla vad fula kläder hon har på sig”. Haha, när jag har sovit och vilat och fått min självdistans tillbaka ska jag skratta åt det. För övrigt sjukt nöjd med mina vita skor.

marimekkobyxor

Det var så himla härlig stämning igårkväll, så fin uppslutning och öppna armar. Är så glad att det blev lyckat. Ska inte sticka under stolen med att man ändå är nervös inför en sån här kväll.

Men nu. Helg, Algot och glass.

16 comments

  1. nä, var det verkligen någon som skrek det?! fasen, alltså! helsingborg borde skärpa sig. jag tyckte du var superfin. och tack igen för igår! <3

  2. Haha alltså vad är det för människa som gör sånt ens? Älskar kombinationen av rosa och gult och att tröjan dessutom lyfter de rosa detaljerna i byxorna, OCH skorna. Så snygg!

    1. Eller hur, blev lite chockad. Har liksom inte blivit ”utsatt” för det sen….högstadiet, hehe. Är det inte sjukt hur lätt någon kommer åt än ibland. Skyller på pms och för lite sömn. Och tackar internet för så himla fin värme och vänskap. TACK vännen!

  3. Nästa gång kommer vi😀. Våra barn är bra på att uttrycka sig💛, känslan i ens hjärta efter sådana dagar är såå jobbig.
    Men vad sa ngn!?! Jag säger som min minsting ”Blä”, så tråkigt med människor som säger så. Gör som Grynet, Ta ingen skit💪👊💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *