Maria La Rosa väska och en klänning

Maria La Rosa väska

Ibland är det skönt att tänka på saker som är enkla. Som en ny väska. Så det gör vi nu. Köpte denna Maria La Rosa väska för ett par veckor sen när jag var i Köpenhamn. Min gamla hade gått sönder och när jag såg den här kändes den perfekt för sommaren.

Maria La Rosa väska

Snygg, rolig och ett fint litet hantverk. Bra kvalitéer i en väska, tycker jag. Köpte den på Stilleben, en av mina favoritbutiker i Köpenhamn.

Maria La Rosa väska

En annan ny grej är denna. En klänning som äntligen kändes rätt till min lillebrors bröllop i helgen. Letade som en galning, men ingenting kändes klockrent. Så jag testade något jag annars inte hade testat. Och det funkade. Kanske en note to self; att testa nya tillvägagångssätt fler gånger.

Maria La Rosa väska

Men den kommer helt enkelt inte till sin rätta på en galge, så ni får helt enkelt vänta till post bröllop att se den på.

Puss!

4 comments

  1. omg, klänningen! ser fram emot att få se bilder i och med bröllopet sen. och väskan, kommer säkert bli en klar favorit till sommaren! så himla fin.

    1. Imorgon smäller det, sen kommer det säkert lite bilder 🙂 Älskar väskan. Sommar ut i varenda söm 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *