Gott nytt år och en enkel önskan inför det nya året

Gott nytt år!

Jag inleder året med att ha fyra mysiga dagar i huset med min familj bakom mig. Glada barnrop och ett sting av omedelbar saknad när alla åkte hem. Fina klänningar och leriga gummistövlar. Vi spådde i ten och brände upp 2017s ånger and regrets. Åt och drack lite av allt. Och där börjar jag mitt år – med ett löfte om just lite av allt. Ingen måttfullhet, återhållsamhet eller hårdragna mållinjer eller regler. I år vill jag något annat. Vill så gärna istället omfamna känslan av underbar föränderlighet, hänge mig och vara där jag är när jag är det.

I år vill jag bara försöka leva, ett andetag åt gången.

6 comments

  1. Bra inställning! Ska försöka jag med😃 Särskilt att ”hänge mig och vara där jag är när jag är det”, så jäkla svårt i vissa stunder. Kram och Gott Nytt År!

    1. Det är helt koko-svårt oftast. Men väldigt fint när man kan landa i det. Om det så bara är under en dag, eller en timme eller minut. Jag upplever att man får…öva. Allt gott till dig, stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *