Fredag, lördag, söndag

Vilken panghelg. Så underbar, konstig, lång och enkel fastän jag sovit allt för lite. I fredags vaknade jag aldrig. Bokstavligt talat. Fick ett litet återfall i sömnproblematiken och somnade…aldrig natten till fredag. Tänk att jag hade det så varje dag i flera månader förra året. Känns som om det inte var jag. Nåväl. Nog om det. Jag vill visa vad jag har gjort. Inget märkvärdigt, bara livet i sin stilla gång.

Fredag. Fick ett relativt spontant besök av min bror, fästmö och så Viggo. Min brorson. Löv him. Ingen kan stirra igenom mig så som han kan. Dessutom, kolla så snygg Helle är.

Vi gick lite på stan, åt lite lunch men hängde mest på vår innergård. Har varit där så mycket i helgen. Något av det bästa med den här lägenheten – så himla mysig och ombonad innergård. Hur som helst. Älskar det här gänget. Sen gick jag och la mig med Algot klockan halv nio.

Lördag. Vaknade upp 10 timmar senare. Välbehövt. Anton var på svensexa sedan gryningen så jag och Algot tog morgonen i vår egen takt. Så skönt. Ibland, när han beter sig kan det vara så himla mysigt att vara ensam hemma med honom <3

Vid tio fick vi besök av Julia med familj. Vi åt frukost nr 2 på gården. Sjukt mysigt detta Malmöliv. Barn som nosar på varandra, vattenplask och föräldrar som skvallrar. Så himla enkelt och fint och underbart. Sen sov Algot middag medan jag låg raklång på soffan och stirrade i mobilen. Skönt.

Eftermiddagspasset blev vid st knut och hos Mathilda och Lina. Älskar att Algot håller på att få fina kompisar och relationer  i Malmö. Även om vissa barriärer ska övervinnas såklart. Typ mitt och ditt. Svåra grejer men dom fixar det. Har i alla fall gemensamt att dom älskar att kasta sten. Fint.

Stans finaste kjol (på Lina såklart!) och världens bästa ljud. Startskottet för sommarsäsongen. Poff.

Vid fem gick vi hem, åt lax med sötpotatis. La oss lika tidigt som dagen innan och tur var väl det. För samtidigt som Anton ramlade in från svensexan vid midnatt ringde våra kompisar och sa att deras nr 2 var påväg. Alltså barn nr två, så vi inte förväxlar det med något annat. Så då satt jag uppe med Lilly hela natten och väntade på att hon skulle bli storasyster. Trött och fint på samma gång.

Söndag. Anton gav mig sovmorgon när Lilly till sist blivit hämtad tidigt på morgonen. Så vi kom inte igång med dagen förrän långt in på förmiddagen. Ovant med härligt. Sprang ut till lekplatsen och Algot såg så lycklig ut. Som om han också längtat efter det här. Enkelheten.

Puss

Gick inom konsthallen. Där var inte en kotte pga det fina vädret. Men så värt att sticka huvudet in i fem minuter och kolla. Älskar att konsthallen är så lättillgängligt – även för oss med barn(vagn). Rekommenderar!

Sen cyklade vi ner till havet, åt en glass och kastade lite sten. Försökte få Algot att doppa fötterna men det var no go. Men gullig ändå.

Verkligen varit en dag – och helg – som man inte ville skulle ta slut. Så trots att tröttheten var överhängande på vägen hem bjöd vi in ett par kompisar till grill och söndagsrödvin. Bra koncept ändå. Kändes som lördag.

Algot tjuvade på maten och använde Nils som en solstol medan han låg och njöt av det ljuva kvällen. Älskar hur han bara tar till sig folk. Älskade unge. Tappa aldrig det.

Till sist blev klockan åtta och det var dags för samtliga att dra sig tillbaka. Även om Algot gjorde ett tappert försök att övertala oss att fortsätta festen.

Och det var vårens första bästa helg.
Vad har ni gjort?

6 comments

  1. Så mysig helg! Jag gillar verklgien dina foton i det här inlägget. Du kombinerar ljust och skirt med mörkt och lite dovare på ett berörande vis!

    Jag har känt mig mörbultad, struligt på jobbet kombinerat med mensvärk kan ju få vemsomhelst att känna så. Men, lördagen var trots allt fin i det fina vädret, jag hälsade på vänner som köpt hus och på kvällen hängde jag på trapporna mot Öresund utanför Dunkers med öl, kompisar och snack. Så ändå en bra helg! Och nu är det ny vecka 🙂 det är skönt det med!

    1. Tack Malin! Det är en av grejerna som jag tycker är så spännande och kul med bildredigeringen. Få fram olika stämningar och känslor. Så tack! Blev glad!

      Och oh. Låter som en lite halv brutal helg, kan känna igen mig i mensskit i skrivande stund. Gud vad det tar mkt av en. Hoppas det känns bättre nu <3 och trapporna på Dunkers. Klassiskt! Ibland saknar jag verkligen Hbg! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *