Ett, två, tre på det fjärde ska det ske

 
Onsdag. Torsdag. Fredag. LÖRDAG. Jag kan knappt tro att ett helt års planering och längtning utspelar sig på lördag. på. lördag. Och skönt är väl det för det senaste året (för att inte tala om de senaste veckorna!) har jag sagt ordet bröllop så många gånger att det nu låter knäppt och vanställt…bröllop, bröllup, brödup, bröl, bröll, brölle, bröd, bröllopp. Det är sagt så många gånger att det nästan tappat all sin innebörd, men på lördag fyller vi på med vårt eget innehåll! Vissa gånger blir jag så nervös att jag får lust att ställa in allt på kuppen, men mest av allt tycker jag det skall bli vansinnigt fascinerande. Bilden ovan är tagen när Antons föräldrar gifte sig för cirka tre år sedan, det ni!  

4 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *