Blommig skjorta eller blus eller vad man säger och ett par svarta byxor

Så ja. Här är min nya skjorta som jag köpte förra tisdagen!

Blommig skjorta eller blus

Jag tycker den är underbar. Som en tavla! Så jag låter den hänga framme.

Blommig skjorta eller blus

Jag omvärderar min klädstil hela tiden. Lägger till. Ta bort. Testar sånt som jag trodde inte jag ”kunde ha”. HA! Det sitter i skallen. Och i orimliga tidningsideal.

Blommig skjorta eller blus

Och precis efter la Karoline ut den här bilden på Instagram. Genialt och enkelt. Uppmanade oss att tänk på våra skjortor eller blusar som t-shirts. Det anammande jag direkt. Det behöver inte vara så svårt, ibland handlar det om hur vi tänker på saker och ting. Finkläder hit och dit. Skitsamma. De bästa plaggen är dom som blir använda. Helst både tisdag och finmiddagen en fredag.

Blommig skjorta eller blus

Till hade jag världens skönaste byxor. Min tunna sommarbyxor börjar bli för kalla och det verkar som jag vant mig vid bekvämligheten. Känner mig helt plötsligt hemskt ovan vid klänningar och strumpbyxor. Gillar verkligen hur man klä upp och ner ett par byxor och hur man kan röra sig hur som helst. Kanske är det det Chanel pratade om. Rörelsefriheten.

Blommig skjorta eller blus

Ett snitt jag aldrig haft innan och ett supertrendigt material jag took to heart. Sammet. Blir liksom direkt lite lyxigare. Hur som. Så glad för mina kläder som gör att jag känner igen mig i spegeln. Fin känsla!

4 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *