3 good stuff

Om jag någongång tar fram en produkt tänker jag att förpackningen ska se ut såhär. Någon slags designad lekfullhet. Säger någon att det är fult säger jag bara att Algot gjort det.

Herregud, den här krukan / vasen. Underbar. Typ det finaste jag sett i krukväg.

Känns minst sagt konstigt att det är påsk nästa vecka. Hade ingen julfeeling och verkar som påskfeelingen också bli lidande. Men tänker att man kommer igång under själva ledigheten. Det fina med barn är att man kommer igång med dom om inget annat. Man har ju en klar bild av hur man vill att Algot ska minnas sin barndom. Jag tänker i alla fall inspireras av dessa ägg när jag målar.

4 comments

  1. Hahaha, stackars Algot får stå för mycket!
    Men oavsett, gör gärna en dubbel uppsättning av äggen så att Momo kan få en sats! De är ju undersköna! <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *